Malzemeler:
1 kg tavuk kanadı
10 arpacık soğan
4 domates
3 sivri biber
1 tatlı kaşığı salça
2.5 su bardağı sıcak su
tuz, karabiber, kekik
zeytinyağı
maydanoz
Yapılışı:
Soğanları zeytinyağında soteleyin. Salçayı ekleyip karıştırın. Doğranmış domatesleri ilave edin. Sivri biberleri iri doğrayarak ilave edin. Tavuk kanatlarını, tuz, karabiber, kekik ve sıcak suyu ekleyip önce harlı sonra kısık ateşte 40 dakika kadar pişirin. Üzerine kıyılmış maydanozla servis yapın.
Afiyet olsun.
1 kg tavuk kanadı
10 arpacık soğan
4 domates
3 sivri biber
1 tatlı kaşığı salça
2.5 su bardağı sıcak su
tuz, karabiber, kekik
zeytinyağı
maydanoz
Yapılışı:
Soğanları zeytinyağında soteleyin. Salçayı ekleyip karıştırın. Doğranmış domatesleri ilave edin. Sivri biberleri iri doğrayarak ilave edin. Tavuk kanatlarını, tuz, karabiber, kekik ve sıcak suyu ekleyip önce harlı sonra kısık ateşte 40 dakika kadar pişirin. Üzerine kıyılmış maydanozla servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler