Malzemeler:
500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk göğüs eti
1 su bardağı bezelye
2 orta boy patates
1 orta boy kuru soğan
1 kaşık biber salçası
tuz, kırmızı biber, kara biber,sıvı yağ
Yapılışı:
Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağda öldürün. 1 kaşık salçayı koyup 1-2 çevirin. Kuşbaşı doğranmış tavukları ilave edin. Sotelemeye devam edin. Patatesleri de küp olarak doğrayın bezelyelerle beraber yemeğe katın. Tuz, kırmızı biber, kara biber ilave edin. Sıcak su ilave edin ve pişirin.
Afiyet olsun.
500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk göğüs eti
1 su bardağı bezelye
2 orta boy patates
1 orta boy kuru soğan
1 kaşık biber salçası
tuz, kırmızı biber, kara biber,sıvı yağ
Yapılışı:
Soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağda öldürün. 1 kaşık salçayı koyup 1-2 çevirin. Kuşbaşı doğranmış tavukları ilave edin. Sotelemeye devam edin. Patatesleri de küp olarak doğrayın bezelyelerle beraber yemeğe katın. Tuz, kırmızı biber, kara biber ilave edin. Sıcak su ilave edin ve pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler