4 Kasım 2014 Salı

Kış Güneşi

Kış Güneşi

Tarif:

1 poşet Dr Oetker tavuk göğsünü 2.5 su bardağı sütle pişirin. Kaynayınca 1 kaşık margarin ekleyin. 3-4 dakika kaynatın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına koyun. 1 saat bekletin. Krem şantiyi 1 çay bardağı süt ile hazırlayın. Soğuyan tavuk göğsüne ekleyip 4-5 dakika çırpın. Borcama alıp buzdolabında 3-4 saat bekletin. Çikolatalı sos ile servis yapın.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler