Malzemeler:
1 demet iri yapraklı semizotu
1.5 su bardağı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
ceviz içi
Semiz otunu derin bir kaseye alıyoruz. Süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağını ilave edip karıştırıyoruz. Servis tabağına alıp üzerini ceviz ile süslüyoruz.
Afiyet olsun
1 demet iri yapraklı semizotu
1.5 su bardağı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
ceviz içi
Semiz otunu derin bir kaseye alıyoruz. Süzme yoğurt, sarımsak, zeytinyağını ilave edip karıştırıyoruz. Servis tabağına alıp üzerini ceviz ile süslüyoruz.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler