10 Kasım 2014 Pazartesi

Haydari

HAYDARİ



Malzemeler:

1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz, maydanoz

Yapılışı: Yoğurdu bir kaseye koyup su ilavesiyle kaymak kıvamına getirin. İçine bütün malzemeleri koyup karıştırın. Kayık salata tabağına koyup üstünü düzleyin. Maydanoz dalları ile süsleyin.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler