HAYDARİ
Malzemeler:
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz, maydanoz
Yapılışı: Yoğurdu bir kaseye koyup su ilavesiyle kaymak kıvamına getirin. İçine bütün malzemeleri koyup karıştırın. Kayık salata tabağına koyup üstünü düzleyin. Maydanoz dalları ile süsleyin.
Afiyet olsun.
Malzemeler:
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz, maydanoz
Yapılışı: Yoğurdu bir kaseye koyup su ilavesiyle kaymak kıvamına getirin. İçine bütün malzemeleri koyup karıştırın. Kayık salata tabağına koyup üstünü düzleyin. Maydanoz dalları ile süsleyin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler