12 Kasım 2014 Çarşamba

Yalancı Çerkez Tavuğu

Malzemeler:

8 adet tavuk göğsü
1 demet dereotu
1 demet taze soğan
mayonez
1/2 bardak dövülmüş ceviz
1 yemek kaşığı tuz

Yapılışı:

Tavuk göğüslerini tuzlu suda haşlayın. Süzüp soğutun. Etleri didikleyin. Taze soğan, dereotu incecik kıyılır.
Derince bir kasede tavuk, dereotu, taze soğan, mayonez, ceviz ve tuz ilave ederek karıştırın. Servis tabağına alın.
arzuya göre üzerine kırmızı biberli yağ gezdirin.

Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler