Malzemeler:
8 adet tavuk göğsü
1 demet dereotu
1 demet taze soğan
mayonez
1/2 bardak dövülmüş ceviz
1 yemek kaşığı tuz
Yapılışı:
Tavuk göğüslerini tuzlu suda haşlayın. Süzüp soğutun. Etleri didikleyin. Taze soğan, dereotu incecik kıyılır.
Derince bir kasede tavuk, dereotu, taze soğan, mayonez, ceviz ve tuz ilave ederek karıştırın. Servis tabağına alın.
arzuya göre üzerine kırmızı biberli yağ gezdirin.
Afiyet olsun
8 adet tavuk göğsü
1 demet dereotu
1 demet taze soğan
mayonez
1/2 bardak dövülmüş ceviz
1 yemek kaşığı tuz
Yapılışı:
Tavuk göğüslerini tuzlu suda haşlayın. Süzüp soğutun. Etleri didikleyin. Taze soğan, dereotu incecik kıyılır.
Derince bir kasede tavuk, dereotu, taze soğan, mayonez, ceviz ve tuz ilave ederek karıştırın. Servis tabağına alın.
arzuya göre üzerine kırmızı biberli yağ gezdirin.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler