20 Kasım 2014 Perşembe

Fırında Kabak Mücver

Sebzenin her türlüsünü severim. Özellikle zeytinyağlılar önceliğimdir. Size şimdi kabak mücverin yağsız versiyonunu yayınlayacağım.
Umarım beğenirsiniz.

Malzemeler:

4 adet rendelenmiş suyu sıkılmış kabak
3 yumurta
5 çorba kaşığı un
1 kahve fincanı sıvı yağ
100 gram kaşar peynir rendesi
kuru nane, tuz, kırmızı biber
taze soğan

Yapılışı: Tüm malzemeleri karıştırın. Yağlanmış borcama koyarak üzerini düzeltin. Kaşar rendesi serpin ve 160 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

Afiyet olsun





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler