10 Nisan 2015 Cuma

Tatlı Seçenekleri

TATLI SEÇENEKLERİ


En güzel tatlı seçeneklerinden oluşan bir yazımız olsun dedik. Hafta sonu belki misafirlerinize, çocuklarınıza, ailenize yapmak istersiniz. Hepsi birbirinden lezzetli olan bu tarifleri bence kaçırmayın.

Ben aralarından 7 tanesini seçtim. Şimdi size onları görselleri ve ulaşabileceğiniz bağlantı linkleriyle beraber vereceğim. Sadece bir tık ötenizde muhteşem lezzetler var. Tarifleri not etmeyi unutmayın.


Hepsi de çok can alıcı görünüyor öyle değil mi?
Soldan sağa sıralayacak olursak
1.SIRADA: Haşhaşlı Pastamız var. Hala denemediyseniz mutlaka deneyin. İnanılmaz güzel bir sütlü tatlı. aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz:

http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/03/hashasl-pasta.html

2. SIRADA: Çok şirin trufflar. Yaparken biraz çokça yapın. Hemen bitiyor.

http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/03/truff.html

3.SIRADA: Küçük Kalpli Pastacıklarımız. Porsiyonluk olan bu pastacıklarımız çok beğenildi.

http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/kalpli-pastacklar.html

4.SIRADA: Turta Pastamız. İlerleyen günlerde tart kalıbında hazırlayacağımız sürpriz tariflerle sizlerle olmaya devam edeceğiz.

http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/tart-kalbnda-kakaolu-pasta.html

5.SIRADA: Balkabağı Tatlısı.  Hafifçe fırınlanmış haliyle mis gibi. Bayılırım bu lezzete.

http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/bal-kabag-tatls.html

6.SIRADA: Profiterol. Tatlıların sultanı desek çok mu abartmış oluruz acaba? Tarifi birebir tutuyor. Yapan herkes sonuçtan çok memnun.

http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/prefiterol.html

7.SIRADA: Pankek Tiramisu Pasta. İlk defa bu kış denediğim, ve hayatımda hiç bu kadar kolay hazırladığım bir pasta olmamıştı. Gerçekten çok kolay ve pratik. Mutlaka deneyin.

Bugün canım çok tatlı çekti. Belki sizin de öyledir diye sadece 7 seçenek paylaştım. Daha fazlasını zaten arşivimden takip edebilirsiniz.

Afiyetle kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler