7 Nisan 2015 Salı

Günün Menüsü

GÜNÜN MENÜSÜ


    Günaydın arkadaşlar bugünün menüsünde neler var diye merak eden varsa buyursun okusun. Yine güzel tariflerle karşınızdayız.

Yalnız bugüne başlı başına bir yemek olan Boşnak mantısı yapmanızı öneririm. Yanında güzel bir salatayla oldukça doyurucu, güzel bir yemek.

    Benim ilk yapışım olduğu için şekiller biraz muntazam olmadı ama tadına evdeki herkes bayıldı. Bu tarz yapım tarifini bir arkadaşımdan aldım, daha pratik geldi. Çünkü aslında Boşnak mantısı katlama stili farklıdır. Ben yufkalara iç malzemesi döşeyerek ince rulo yaparak, onları da minik minik keserek yaptım. Kıyması çıkar dediler, ama çıkmadı çok ta güzel oldu.

    Bir değişiklik yapın bugün siz de bu mantıyı deneyin. Pişman olmayacaksınız. Dediğim gibi sadece bir salata yeterli olacaktır. Ama kalabalıksanız bir çorba da ekleyebilirsiniz.

    Şimdi bu güzel yemeğin görselini ve hemen altına da bağlantı linkini vereceğim. Tıklayarak yapım aşamalarını okuyabilir, tarife ulaşabilirsiniz. Denemek isteyenlere şimdiden afiyet şeker olsun.



http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/03/bosnak-mants.html

http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/03/bosnak-mants.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler