2 Nisan 2015 Perşembe

Günün Menüsü

GÜNÜN MENÜSÜ


   Günaydın mutfağımızın sevgili ziyaretçileri.  Bugün size günün menüsü olarak seçtiğimiz tarifler;

Ezogelin Çorbası
Pratik Fırın Yemeği
Yoğurt
İrmikli Tatlı 

     Sevgili ziyaretçilerimiz bizler size mümkün olduğunca her gün bir yemek menüsü vermeye çalışacağız. Ben bu tarifleri bloğumda kategoriler kısmında Günün Menüsü adı altında topluyorum. Sizler bu tarifleri gezinirken hangileri size daha uygun geliyorsa o günün tariflerini deneyebilirsiniz. Bu kategori altında sürekli tariflerimiz birikmektedir. İlerleyen günler de seçenekleriniz de artacaktır. Bizi takip etmeye devam edin sevgili ziyaretçilerimiz.

    Ayrıca yine ara sıra hanımlarımıza yardımcı olabileceğimiz gün tarifleri, örnek davet sofraları ve yine yararlanabileceğiniz kahvaltı sofraları önerileri vermeye çalışacağız. Bunları da Gün İkramları ve Kahvaltı Sofraları adı altında kategorilerde toplayacağız.

    Şimdi bugün için seçtiğimiz yemek menümüzün resim ve tarif bağlantılarını vereyim. Unutmayın her resmin altına koyduğum bağlantı linki o resimdeki yemeğe ait tariftir. Sadece bir tıkla karşınızda olacaktır.


Ezogelin Çorbası



http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/01/ezogelin-corbas.html


Pratik Fırın Yemeği


http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/01/frnda-pratik-yemek.html

Son olarak tatlı tarifimiz de gelsin.

İrmikli Tatlı




 
 
Ağzınızın tadı bozulmasın.
 
Deneyecek olanlara da afiyet olsun.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler