30 Mart 2015 Pazartesi

Günün Menüsü

GÜNÜN MENÜSÜ


    Bugünkü menümüzü vermek için biraz geciktik farkındayım ama artık akşam yemeği olarak düşünürsek çok ta geç sayılmaz bence.

   Bugün tatlı koymayalım dedik. Hemen hazırlanabilen tencere yemeklerimiz var. Kısa bir ön hazırlıktan sonra ocağa üç tencereyi de koyduk mu hepsi aynı anda pişer ve akşam soframıza sıcak sıcak yetişir.

Bugünkü menümüzde yer alan tarifler:

Arpa Şehriyeli Yoğurt Çorbası
Etli Bahçıvan Kebabı
Arpa Şehriye Pilavı
Salata

    Şimdi size yemeklerin görsellerini ve alt taraflarına da tariflere ulaşabileceğiniz bağlantı linklerini vereceğim. Linklere tıkladığınızda yemekleri malzemeleri ve yapım aşamalarıyla beraber görebileceksiniz.

Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun diyerek hemen tarif bağlantılarına geçmek istiyorum.




http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/arpa-sehriyeli-yogurt-corbas.html

    Şifa niyetine içebileceğiniz çok nefis bir çorbadır. Üstelik çocuklarınızın da çok seveceği bir lezzet. Bu güzel çorbanın tarifi resmin hemen altındaki bağlantı linkine tıkladığınızda görüntülenecektir.




http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/01/tavuklu-bahcvan-kebab.html

Tavuklu bahçıvan kebabımız için üstteki bağlantıya tıklayın.




http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/arpa-sehriye-pilav.html


    Nefis Arpa Şehriye Pilavımızda üstteki bağlantıda. Bir tıkla hemen yanınızda. Her zaman dediğim gibi olmazsa olmaz salatamızı mutlaka yapalım ve afiyetle yiyelim.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler