29 Mart 2015 Pazar

Bugün Ne Pişirsem

  Günün Menüsü 


 Sevgili mutfak severler hepinize iyi günler dileyerek, çoğumuzun sıkıntı çektiği bir konuda artık bloğumuzda günlük yemek menüsü altında bir kategori oluşturup, sizlere o gün ne pişireceğinize dair listeler ve tarifler sunacağız.

    Hepimizin sıkça rastladığı bir sorundur bu. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken bir de bakmışız akşam olmuş, biz hala düşünmekteyiz.
Elimizden geldiği kadar bu konuda düzenli yayınlar yaparak inşallah bu sıkıntıları azda olsa gidermeye çalışacağız.

    Bugünden başlayarak sizlere günlük yemek menüsü resimleri ve altlarında linkleri ile beraber vereceğim. Hoşunuza gidenleri linklerine tıklayarak ulaşabilir, tariflerini okuyarak uygulayabilirsiniz.

Bugün sizler için seçtiğim tarifler aşağıda belirttiğim gibidir:

http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/domates-corbas.html

http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/besamel-soslu-frn-makarna.html

http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/ev-yapm-kakaolu-puding.html


Sıcacık bir domates çorbası iyi bir başlangıçtır. Yanına siz dilerseniz bir zeytinyağlı tarifte ekleyebilirsiniz. İlk günden sizleri sıkmamak için ben koymadım.
Ardından güzel bir ana yemek olan fırın makarna ve hafif bir tatlı. Tabi ki yazmama gerek olmayan, bence her sofranızda eksik etmemeniz gereken mevsim salatanız.




http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/domates-corbas.html




http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/besamel-soslu-frn-makarna.html

 
 
 
Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler