YOĞURT SIZBALI
Yöresel bir lezzet olan yoğurt sızbalı bir abhaza salatasıdır. Sizlere tanıtmak için tarifini vermek istedim.
Malzemeler:
1 çorba kaşığı acıka
4-5 dal taze soğan
1 avuç taze kişniş
4-5 adet haşlanmış yumurta
Yeterince yoğurt
Pul biber
Hazırlanışı: Soğanları çok ince bir şekilde kesiyoruz. Taze kişniş, acıka ve yoğurtla karıştırıyoruz. Servis tabağına alarak üzerine haşlanmış yumurta dilimleri koyup servis ediyoruz.
Not: Bu salataya isteğe bağlı olarak labne peyniri de eklenebilir. Aynı zamanda meze olarak ta kullanılabilir.
Afiyet olsun.
Yöresel bir lezzet olan yoğurt sızbalı bir abhaza salatasıdır. Sizlere tanıtmak için tarifini vermek istedim.
Malzemeler:
1 çorba kaşığı acıka
4-5 dal taze soğan
1 avuç taze kişniş
4-5 adet haşlanmış yumurta
Yeterince yoğurt
Pul biber
Hazırlanışı: Soğanları çok ince bir şekilde kesiyoruz. Taze kişniş, acıka ve yoğurtla karıştırıyoruz. Servis tabağına alarak üzerine haşlanmış yumurta dilimleri koyup servis ediyoruz.
Not: Bu salataya isteğe bağlı olarak labne peyniri de eklenebilir. Aynı zamanda meze olarak ta kullanılabilir.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler