YALANCI TAVUK GÖĞSÜ
Tavuk Göğsü |
Malzemeler:
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1/2 paket margarin
1 paket vanilya
Hazırlanışı:
Süt, un ve şekeri bir tencereye alarak orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişiriyoruz.
Kaynayınca margarin ve vanilyayı ekleyerek ocaktan alıp mikserle en az 5 dakika mikserle çırpıyoruz
.
Kare borcamın altını ıslatıp pişirdiğimiz tavuk göğsünü borcama dökelim ve soğuyunca buzdolabına kaldıralım. İstediğimiz şekilde keserek tarçın veya kahveyle servis yapalım.
Afiyet olsun.
Benzer tariflere aşağıdaki bağlantıları tıklayarak ulaşabilirsiniz:
http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/piyano-kek.html
http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/trilece.html
http://ecetat.blogspot.com.tr/2015/02/kostebek-pastacklar.html
http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/12/biskuvi-sarmas.html
http://ecetat.blogspot.com.tr/2014/11/sutlu-incir-tatls.html
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Tamamı denenmiş, kolaylıkla hazırlanabilen pratik ve lezzetli yemek, hamur işleri, salatalar, mezeler, börekler, altın günü ikramları ve günlük yemek menülerinin yanısıra mutfağa dair pratik bilgiler